Ta sig fram en plats till en annan

Skulle behöva få redan på någon som vet någon bra transport i algeriet, ska åka dit nästa vecka och försöker att planera så mycket som möjligt innan vi ska åka. Så vi har allting färdigt när vi väl kommer fram dit, så vi bara kan njuta.

Ska precis äta kex och ost, titta på något bra program på tv och samtidigt spela spel på mobilen. Det låter som ett riktigt bra kvälls mys faktiskt. Nu ska stefan spela tv spel, undrar hur det går denna gång. Han har en tendens att bli ganska arg när spelet inte gör som han vill och kan slänga dosan i golvet.

Funderar på att göra en ny tatuering, på armen denna gång hade jag tänkt. Jag har ju bara tatueringar på baksidan av min kropp som jag inte ens ser, om jag inte väljer att visa dem själv. Men det var lite det som var tanken när jag gjorde dem.